August 15, 2016 Uncategorized No Comments

Då är sommar och semestrar över. Eller…jag har ju för första gången på 12 år inte haft någon semester. Därav stilltjen med bloggen.

Men nu så, nu kör vi så det ryker.

Träningar är inbokade med några elever denna vecka, uppdateringar kommer på Facebook och Instagram.

Ni följer väl Kamikazeryttare där?

Träningarna kommer ha fokus på att hitta “rätt knappar” för att nå ett stabilt, harmoniskt och öppet samspel mellan ryttare och häst. Har man ett bra samspel är inga hinder omöjliga. Det ger även en säker grund i ridningen. Lite tänk som i centrerad ridning och jag delar med mig av min förmåga att “läsa” hästen.

Utöver det kommer varje ekipage självklart få hjälp med sitt problemområde. Det ska bli spännande för veckans alla ekipage är så olika, vilket jag ser som en fantastiskt rolig utmaning.

 

Jag har även bokat en ny fotosession för att förnya bilderna på hemsidan. Det är alltid skoj att fota hästar, för man vet aldrig hur det går.

Sist valde vi helt fel dag….stoet som skulle fotas brunstade. När hon brunstar vägrar hon ALLT! Öronen bakåt på alla bilder, ser bara totalt omotiverad ut och på en av bilderna står hon till och med så konstigt att hon ser sjuk och utmärglad ut, vilket hon verkligen inte är i verkligheten! Så den enda bilden, av ungefär hundra, som gick att använda var bilden då hon har sin mule i nacken på mig. Håhå jaja… Snacka om humörhäst! Men hon är vanligtvis väldigt vacker!

Jag hoppas på bättre lycka nästa gång. Fotografen som är bokad denna gång är en ung, jätteduktig tjej som kommer bli en farlig konkurrent för fotografer i framtiden! Ni får veta mer sen, för hon kommer få reklam här när bilderna är klara!

Så…första veckan efter min icke existerande semester, nu kör vi!

 

 

Written by Sanna Laaksoharju